Jag går ju mina egna kurser!

26 January 2006 23:48

Jag valde att skippa kurser från folkuniversitetet, jag känner att de ca 2000:- som de kostar faktiskt kan användas på andra håll. Jag är ju faktiskt jättekreativ på egen hand! Min halsduk är äntligen klar (egentligen har den legat klar ett bra tag förutom själva avmaskningen som jag fick hjälp med idag), min halsbandshängare är också nästan helt klar (det blev bara ett långt uppehåll för att jag bodde i en anna lägenhet ett tag), och jag tänker fortsätta göra örhängen. Dessutom har jag en hel del klädesplagg som ska sys till litegrann, bara små rättningar och lagningar, men jag är också sugen på att sy en egen partytop. Jag har fina bilder i huvudet!

Foton kommer kanske imorgon! Jag har fler planer som ska förverkligas snart, örhängesplatta till exempel (en snyggare än min temporära alltså).

Utöver mina kreativa tillfixningar har jag även målat naglarna och det är assnyggt. Idag är jag snygg, hehe. God natt!

Naglar

Becka
Maaahahah!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar