Creative no 1.

28 January 2006 01:35

Kommer ni ihåg att jag började på den här halsduken?

Halsduken

Det tog ett tag innan den äntligen blev helt färdig. Inte för att själva stickningen tog tid, snarare för att jag flyttade till en lånad lägenhet en vecka och sedan glömde bort det hela litegrann.. Men igår stickade jag de sista raderna och fick hjälp med avmaskningen av mamma. Sedan sydde jag in alla lösa garntåtar som stack ut med hjälp av en grovhålig nål. Imorse invigde jag den till min svarta kappa och mina vita tumvantar.

Så här ser den ut:

Halsduken
“Instucken i sig själv” som jag brukar ha den, eller två varv runt halsen, eller varför inte långt ner på magen. Kan bäras lite hur som helst. Kanske som turban också?

Kategori: Min vardag

5 kommentarer Lämna en kommentar

 • 1. Nettan  |  28 January 2006 at 15:13

  jättefin!

 • 2. Emma  |  29 January 2006 at 01:28

  Gillar kombinationen av grått och vit. Snygg!

 • 3. reloo  |  29 January 2006 at 10:13

  Skicka hem den till mig! :D

 • 4. jonas  |  29 January 2006 at 13:49

  haha. fint :) räv-becka :D

 • 5. hallon  |  29 January 2006 at 14:42

  finfin :)

  "Kan bäras lite hur som helst. Kanske som turban också?"

  foto på det tack! :D hihi

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar