Creative no 2.

28 January 2006 01:42

Det var också ett tag sedan jag började prata om min “halsbandshängare”. Den där träbiten jag höll på att måla ni vet. Nu är den klar och uppsatt på min vägg. Så här gjorde jag:

Halsbandshängare
Verktyg och en träbit redo

Jag filade och sandpapprade och grundade för silverkrokar genom att spika hål som jag sedan drog upp innan vit färg skulle på.

Halsbandshängare
Becka målar

Den behövde målas minst tre gånger, och igår blev det äntligen sista gången. Egentligen skulle det nog behövas ännu ett lager, men det struntar jag i. För faktum är att jag har fått en ännu bättre idé för min halsbandshängare, någon som involverar svart sammet.. Mmmm, ni kan tänka er va? Men för närvarande får den fortsätta vara vit och i alla fall fylla sin funktion; nämligen vara en hängare för mina halsband:

Halsbandshängare
20 krokar, men jag har fått hänga flera halsband på samma. Jag har till och med fler som inte får plats..

Kategori: Min vardag

2 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. Emma  |  29 January 2006 at 09:21

    Men vitt är ju snyggt! Jättefin!

  • 2. hallon  |  29 January 2006 at 14:46

    Vad händig du är :) Fick lust att bygga något jag med nu. Kanske en DVD-filmhylla ovanför TV:n.. hmm.. saknar verktyg :( Det enda jag har är en bågfil, som jag köpte för att laga bilen med, tokigt va? :)

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar