Creative no 3.

28 January 2006 01:55

Jag har funderat på att skapa en bättre plats för mina örhängen. Ni kanske minns att jag gjorde en temporär upphängningsfunktion – bara hård papp med hål för örhängena. Vad jag vill göra är att köpa en korkplatta (mjuk) som jag sedan klär med svart sammet – så som det brukar se ut i smyckesaffärer. Med små metallhakar kan man sedan sätta fast sina örhängen fint. Men, nu när jag gjorde min halsbandshängare kom jag på att det ju hade varit mycket snyggare att även ha halsband hängande platt mot ett svart sammetstyg. Speciellt silver blir superfint tillsammans med svart och allt skulle synas bättre. Dessutom skulle man kunna hänga halsbanden i en rundare form så att man verkligen ser hur de ser ut. Så nu har jag börjat skissa på ett seriöst smyckeskåp där både halsband och örhängen skulle kunna hänga tillsammans. Kanske även att ringar skulle få en plats där. Problemet är bara att det skulle kräva rätt mycket mer snickrande och sandpapprande och fixande. Jag har ingen rubank heller (minns ni? Slöjdsalen i skolan)! Så det är inget projekt jag kan göra på köksbordet, tyvärr.

Men skissa kan man alltid!
Jag började även rita på ett sminkbord, något som jag verkligen vill realisera när det finns plats för ett sådant i huset där jag bor! Det vore så superbra att ha. Funktionellt och snyggt på samma gång. För att inte tala om lyxigt!

Skisser smyckeskåp och sminkbord

Skisser smyckeskåp

Skisser sminkbord

Kategori: Min vardag

2 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. Emma  |  29 January 2006 at 09:20

    Oj vad duktig du är på att skissa baby. :)

  • 2. reloo  |  29 January 2006 at 10:16

    Ahh, ett sminkbord. Det har jag köpt på auktion faktiskt. Jättefin vit gammaldags med två lådor som du ritat.. doch är en lite bredare samt att den har en spegel som du har ritat till vänster samt två välvda speglar på vadera sida. Den är riktigt nätt med mönstrat trä.. och vit.. Dock har jag inte fått in den i mitt rum ännu för vi slipade och målade om den och ska sätta nya beslag på den.

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar