Jag flyttar till Malmö och blir sambo

29 January 2006 16:42

Aurora flyttar till Stockholm med Svante. Jag och Sebastian hyr deras 2:a i Malmö i ett år framöver. Så om två veckor blir jag inte bara malmöit utan också sambo med en pojkvän för första gången! Det känns jätteroligt och spännande och bra. Lägenheten ligger jättefint i Slottsstaden, bara ett par minuters gångväg från havet! In till gågatan tar det lite mer än 15 minuter att gå, så blir nog bara 8-10 på cykel. Jag ser otroligt mycket fram emot att gå morgonpromenader i Slottsparken/Kungsparken samt längs stranden. Bada på Ribban, sitta på bryggorna med solen i ansiktet. Promenera till Västra hamnen och Bo01. Jag väntar in våren!

I fredags var jag på IKEA efter jobbet. TIll min stora sorg har de bruna kuddarna med de vita bladen utgått ur sortimentet och kommer inte tillbaka. Tydligen har de funnits i flera år redan. Så tråkigt.. Den kudden med orange/röda blad som jag hade på bild här i bloggen var faktiskt inte alls snygg. Jag trodde att det var en vit kudde, men den var beigegrå, inte alls min stil. Så det blev inga kuddar alls. Först blev jag så besviken att jag bara ville åka hem genast igen, men… det är ju faktiskt i princip omöjligt att åka till IKEA utan att köpa en enda pryl. Så jag tröstköpte i alla fall två vaser, väldigt fina. Dels den som heter “Rektangel” som tidigare kostat 59:- som nu var nedsatt till 39:-. Sedan “Vasen” för 15:- (likadan som den jag skrev kostade 9 kr, bara att denna var lite större). Så det var trevligt i alla fall.

Igår träffades jag och Seb i Lund för att titta på gymkläder, jag provade en del snygga byxor men tusan var dyra de är. 500:- och mer därtill. Visserligen i schyssta material. Hittade i alla fall inga perfekta, så jag ska titta vidare i veckan. Sedan åkte vi in till Malmö, handlade lite alkohol och såg på “Prison break”. På kvällen gick vi till Tord & Lina där det var lite fest och vi spelade spel. Trivial Pursuit och ett musikspel där man skulle svara på musikfrågor, läsa upp låtttexter och spela piano. Roligt :)

Idag gick jag och Seb för att fika hos Aurora och Svante där Mamma och Gabriel redan var. Seb fick chans att titta på lägenheten och vi åt bullar och kakor och pratade. Sedan tog vi en promenad längs stranden och tittade på havet som faktiskt frusit en lång bit ut. Det var dimmigt idag, så pass att Turning Torso försvann! Det såg jättecoolt ut. Men det måste vara läskigt att bo där längst upp och bara se ett par våningar ner.. Inte ens se marken för all dimma! Brr :)

Nu ska jag iväg och träffa Helena, Nina, Danni, Karin och någon annan tjej som jag inte vet vem det är – vi ska handla mat och sedan laga mat och ha det mysigt hemma hos Helena. Det har varit en mysig helg!
Puss och kram

Kategori: Min vardag

7 kommentarer Lämna en kommentar

 • 1. Martin  |  29 January 2006 at 21:52

  Hu, Malmö! Men vad trevligt ändå :o)

 • 2. stealth  |  30 January 2006 at 11:47

  Grattis tjejen, det förtjänar du.

 • 3. Emma  |  30 January 2006 at 17:41

  Vad spännande! :)

 • 4. Max  |  30 January 2006 at 18:34

  Grattis till lägenheten, det är en trevlig del av Malmö att bo i! Nära till Greekway också :)

 • 5. Becka  |  30 January 2006 at 18:35

  Tackar! :)

  Var ligger Greekway? :]

 • 6. Max  |  30 January 2006 at 18:45

  Där. Blev rent av sugen på något därifrån nu, det ska jag nog styra upp.

  Östra Ryttmästaregatan låg lägenheten på, right?

 • 7. Max  |  30 January 2006 at 18:46

  Oj, nu sabbade jag din sida (fast bara i Firefox).

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar