Hoppas att allt går vägen..

30 January 2006 18:46

De där cheferna på Veckorevyn verkar vara rätt bitchiga.. De tjatar som fan på Aurora att hon ska komma NU! Att hon måste flytta upp GENAST. Jag fattar inte hur de tänker! Vilka idioter liksom, hon fick reda på att hon fick jobbet för bara lite mer än en vecka sedan, ändå förväntar de sig att hon kan flytta upp så jävla fort. Hon har ju en lägenhet här i Malmö, hon måste fixa en lägenhet i Sthlm, hon har saker som ska packas ihop, en pojkvän som ska flytta med.. etc etc. Hur jävla fort tror de att det går?!

Stackars Aurora, hon känner sig så himla stressad och typ “hotad” nu, på dem låter det lite som att “ja men om du verkligen vill ha det här jobbet borde du varit här nu!”. Jag är rädd att hon funderar på att skita i det hela och försöka leta upp ett jobb i Malmö istället! Det vore jättedumt och tråkigt för henne att missa en sådan chans som detta jobbet är. Samtidigt förstår jag ju, det är inte lätt att bara lämna allt man har på loppet av en vecka och flytta hux flux. Och förutom för hennes egen skull så vore det ju också tråkigt om hon skulle avbryta hela den här Veckorevyn-grejen, för nu har ju jag och Sebastian ställt in oss på att flytta till Malmö. Än så länge är det ju möjligt för henne att bryta det hela, för hon har inte skrivit på kontrakt på lägenheten hon hittat i Sthlm ännu osv.

Nåja.. jag pratade med henne i morse och då lät det i alla fall som att hon ska försöka flytta upp så snart som möjligt. Att de stressar henne och hon gör vad hon kan för att behålla lugnet själv. Vi pratade om möbler i hennes lägenhet som jag och Seb ska ha och om hyran etc. Men sen sa mamma/pappa något om att det fanns något jobb i Malmö på Egmont.. Jaja. Jag vet inte. Jag hoppas bara att allting ordnar sig för henne, att hon lyckas ta sig upp till Sthlm innan de tjatar sönder henne! Fan om de är så desperata borde hon be om en löneförhöjning direkt ;)

Nu blir det mat och så ska jag kanske kolla in ett avsnitt av Big Brother, jag missade starten igår och jag måste ju ändå bara kolla vad det är för skumma människor med i leken :) Sebastian har förbjudit mig från att se såna “värdelösa program”, men fram tills att vi blir sambos får jag väl passa på! ;) Hihi..

Kategori: Min vardag

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Bengt  |  31 January 2006 at 23:33

    Till Stockholm kan man flytta med någon dags varsel, om man är beredd att börja med låg standard och hög kostnad.. bättre än att vara arbetslös kan tyckas :-)

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar