Bleh.

29 October 2007 10:47

Jag har räknat till 10 st stulna trosor nu.
Kanske är det fler, som jag inte kommit på ännu. Och så en bh.

Men det är så knäppt, vissa av trosorna var inte alls så spännande, de flesta kan jag absolut leva utan. Så det är i huvudsak inte tygstyckena i sig (fast en eller två kommer jag verkligen sakna), utan min inställning till hela lägenheten och omgivningen som förstörts. Jag kommer vara sjukt nojig varje gång jag ska tvätta nu. Sätta lås på båda tvättmaskinerna och på torkrummet, aldrig mer använda torkskåpet. Jag kommer inte lita på någon av grannarna och kommer hela tiden undra “har den där tjejen MINA trosor på sig?!”. Ussssssch. Men även om underkläderna i sig inte är en gigantisk förlust så kan jag inte släppa det här, jag kan inte låta bli att hoppas på att någon ska lämna tillbaka grejerna.. Bara av, ja.. snällhet? För att återställa min tro på mänskligheten.

Sent igår kväll blev jag faktiskt jätteledsen, det var väl för att jag satt och kollade på lägenheter och köpte underkläder och då kom hela grejen över mig. Blä blä blä. Var uppe nästan till klockan 02. Idag är jag trött. Har ingen arbetslust över huvudtaget. Har bara tråkiga saker att göra. Blä.

Kaffe, kanske..

Kategori: Min vardag

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Emma  |  29 October 2007 at 22:55

    Det kan vara en kille som har tagit sakerna. Det tror jag om de trosor och bh jag blev bestulen på.

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar