Tros-missförstånd

30 October 2007 18:59

Någon hade tydligen missuppfattat något av de där inläggen jag skrev om tvättstölden (som jag sedan gjorde privata). Nej, det handlade alltså inte om att jag hade hittat några okända stringtrosor i min och Richards lägenhet! :) Haha.. Det var någon okänd person som stal mina underkläder från tvättstugan.

Men jag har kommit över det hela rätt bra nu. Jag tror verkligen på att man ska uttrycka sina känslor och tillåta sig att vara arg och ledsen när något händer, då är det mycket lättare att släppa saken sen!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar