Upprätta det sociala umgänget och njuta av lite kultur

30 October 2007 23:11

Idag mailade jag Sara, Emma, Vega och så sms:ade jag Malin. Den senare ska jag därför fika med imorgon! Och jag och Sara ska kanske på en musikal denna månaden och jag kanske ska upp till Göteborg i höst och hälsa på Vega, Sanna och Emma. Det är verkligen dags! På senaste tiden har det ju mest varit jobb, jobb och jobb. Och lite Richard på det.

Men jag fikade ju i alla fall med Helena i söndags, och vi gick på Kulturen och såg John Bauer-utställningen, men den var jättetrist. Missade vi någon avdelning av utställningen eller va..? Vi såg även de tre sexutställningarna, “lust” har ju varit Kulturens tema för hösten. Den enda som var värd att se var “History of sex” av Andres Serrano, den som vandaliserats. Endast de ickevandaliserade verken visades, de förstörda kunde man bara se i en bok.

I lördags var förresten jag och Aurora på konsthallen i Malmö och fikade samt tittade på utställningen av David Shrigley. Jag kan inte säga att jag riktigt uppskattar hans konst till fullo, den är för det mesta för “ful”. Men de tryck som var gjorda på t-shirtar gillade jag faktiskt.

Jag gillar konstutställningar. Jag gillar musikaler, opera och teater också, men allra mest gillar jag dansföreställningar! Det är det härligaste. Om det är bra musik till. Vissa moderna danser kan vara för knepiga för att jag verkligen ska uppskatta skönheten i dem. Jag kollade just runt lite på Skånes Dansteaters hemsida, men det var ingen kommande föreställning som direkt slog mig med häpnad. Oh well.

Nu börjar jag bli trött och det är hög tid att sova. Mycket sömn är viktigt, särskilt nu i förkylningstider.
Puss och god natt!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar