En tung arbetsdag

31 October 2007 23:55

Gah, I am completely drained from energy.

Man orkar ju inget annat när man engagerar sig så i jobbet. Idag har varit en jävligt tung dag. Jag har för mycket att göra och jag är fruktansvärt frustrerad över att jag måste producera och försöka projektleda samtidigt. Hur fan ska jag kunna hålla koll på projekten och svara på frågor när en kund ringer om jag måste sitta och pilla HTML 10 timmar i sträck? Dessutom har jag idag varit den allmäna frågegurun tydligen, alla har stört mig tusen gånger om hela tiden. Jag borde fan ta min laptop och sätta mig i ett konferensrum så att jag får lite privacy. Men om jag nu blir “chef” när min egen chef är out of town borde jag fan ha en högre lön. Det borde jag oavsett med tanke på hur in i helvetes mycket ansvar jag har fått på sistone. Ursäkta svärorden, men jag vill ju verkligen göra mitt jobb BRA, jag vill ha stenkoll. Men jag har inga förutsättningar. Blir så trött! Kanske borde jag söka lyckan någon annanstans, jag kanske aldrig kommer framåt som det är nu.

Det var i alla fall otrooooligt skönt att komma ifrån kontoret, åka till Malmö och sätta sig med ett stort glas vitt vin på Lilla Torg. Malin och jag åt en supergod thaigryta och det var så trevligt att träffa henne. Vi snackade ju datorer och programmering mest hela tiden, haha. Jag känner verkligen att jag inte vill koda mer! Och inte designa heller, jag har ingen koll längre, ingen lust nu när jag jobbar med datorer hela dagarna. När jag läser annonser om webbutvecklare och webbdesigners så känner jag bara att näe, det där är nog inte jag.. Men projektledare, är jag det då? I don’t know sometimes. Den här branschen alltså.. Vad fan har man gett sig in på?!

Jag ringde även Stena Fastigheter idag angående tvättstölden, och vår snälla bostadsuthyrare Mia skulle se till att vaktmästaren kommer se över låsen i tvättstugan osv. Hon föreslog också att jag kontaktade mitt försäkringsbolag, men jag tror knappast att det ger något. Man har väl en självrisk på 1500:- ändå och så mycket var de där trasorna inte värda. De hade mer ett affektionsvärde.. oh well.

Richard väntar, klockan slår snart midnatt. Det är sista dagen i oktober. Halloween. Det är mörkt. Jag längtar till helgen.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar