Stegräknaren håller koll på mig

Stegräknaren håller koll på mig

Jag har tänkt ha min stegräknare på mig under veckan för att se hur mycket jag faktiskt rör på mig. Jag har en känsla av att det är väldigt, väldigt lite under veckorna.. Cykla till jobb, sitta på jobb, äta mat (ofta på jobb), cykla hem, sitta stilla. Ack! Det ska bli spännande att se vad morgondagen säger.

I helgen har jag varit flitig i alla fall, igår blev det nästan 13 000 steg, ca 7 000 av dem gick åt under mitt Indoor Walking-pass. Idag har jag dock också knatat på ganska bra, lite över 9 000 steg. Det sägs väl att man ska se till att det minst är 10 000 o dagen. Men det får räcka för idag, för jag har ändå varit så jäkla duktig :) Handlat på Ikea, organiserat på vinden, sålt grejer på loppis, tvättat kläder och lakan och dessutom strykt massor (framför Aktuellt och Agenda). Nu ska det bli SÅ skönt att sova!

100509-001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *