30-årsfest

31 July 2010 17:45

Nu är jag på väg till Malin och Tom, den sistnämnda fyllde precis år och det ska bli middag och fest. I morse kände jag verkligen inte alls för att ge mig ut bland folk – då behöver man ju vara social och prata med folk, hu ;) Men att träffa vänner är ju ändå det bästa sättet för att inte känna sig ensam och ledsen! Så jag slängde på mig min fina lilla klänning och svarta favoritklackar och nu är jag på bussen. Ska försöka vara trevlig i kväll i alla fall :)

Kategori: Min vardag

2 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. helena  |  31 July 2010 at 20:01

    oh, vad fin du är i klänningen! vi får ses snart igen, i veckan kanske? kram!

  • 2. Becka  |  1 August 2010 at 10:56

    Tack :) Ja, absolut ses i veckan! Middag eller promenad eller så tycker jag!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar