En halv sockerkaka var

31 July 2010 13:16

Minns ni när man var liten och man delade ett hjärt-halsband med sin pojkvän eller bästa vän? Det vill säga, man hade varsin kedja med ett halvt hjärta hängande. Det var då det. Jag och Richard delade istället den sockerkaka som jag bakade igår som vi inte hann äta någonting av. Jag hoppas bara att han fick med den genom säkerhetskontrollen! :) Nu ska jag äta en bit av min. För denna kärleksbetygelse blir inte trevlig att hänga runt halsen och om den sparas blir den torr. Så nu ska jag göra en stor kopp kaffe, njuta av min kärlekskaka och sedan ska jag rycka upp mig lite grann. Klä på mig igen och träffa Helena på stan för en fika.

100731-001

Kategori: Kärlek

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar