En sorgens dag

31 July 2010 09:33

Nu har Richard åkt till Kina för att vara borta ett helt år. Jag kommer inte få träffa honom förrän om ca fem månader, då jag planerar att åka ner och hälsa på över jul och nyår. Vi har hittills, under våra 3 år och 8 månader tillsammans, bara varit ifrån varandra en vecka som mest.

Det känns så overkligt nu.. Hur ska jag kunna vänja mig vid det här?

Vi gick upp tidigt i morse, strax innan 06. Halv åtta körde vi ner till stationen. Sedan stod vi och grät, pratade, skrattade, pussades och grät igen tills tåget gick. Jag körde hem igen. Parkerade och satt sen en stund bakom ratten och bara grät. Läste Richards fina SMS. För en stund sedan hörde han av sig igen och sa att allt gått bra vid incheckningen (trots tung väska!) och att han satt vid gaten. Tror att planet ska lyfta ungefär nu, strax innan 10. Mm..

Jag borde sysselsätta mig med något snart. Men samtidigt var det skönt att bara få komma hem och få vara ledsen och inte göra något alls. Det är befriande att gråta. Även om man får en jäkla huvudvärk och känner sig allmänt tjock i huvudet.. :)

Puh. Det kommer ta ett tag för mig att vänja mig vid det här. Livet kommer kännas annorlunda.

Kategori: Min vardag

3 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. jonas  |  31 July 2010 at 12:18

    <3 <3 <3

  • 2. Malin  |  2 August 2010 at 22:47

    Nä usch och fy vad det här är hemskt! Jag tycker det låter som en bra idé att fokusera på träningen, hösten är ju perfekt för löpträning dessutom! I gymmet går tiden fort, iaf på gruppträningspassen :) Och behöver du akut sällskap nån gång finns jag alltid ett par hus bort :)

  • 3. Becka  |  3 August 2010 at 22:06

    Ja, Malin, det vore faktiskt perfekt att få in en grym träningsrutin och riktigt komma i form :) Jag läste lite i din blogg och du verkar ju ha värsta träningsflytet nu, fan vad härligt! Kan du inte smitta av dig lite på mig? :) :)

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar