Hemma

31 July 2010 23:57

Hemma igen. Det var trevligt med fest men partyhumöret var ju inte direkt på topp, så jag lämnade sällskapet strax innan tolv. Jag drack vin i början av kvällen men efter ett tag kände jag bara för vatten. Hade ingen lust att bli berusad ikväll och vill definitivt inte vara bakis och alkohol-deppig i morgon. Det enda jag vill missbruka är träning, DET hade varit bra! Och möjligen kaffe i hyfsat rimliga mängder. Mm.

Jobbigt att något så enkelt som ett tomt glas på matbordet och en handduk i badrummet väcker en massa känslor. Men än värre förstås (och inte så oväntat); en tom säng. Nästan så att jag hade tyckt det var ok med megafest på våningen ovanför igen, som i går natt. Nu är det istället väldigt tyst :( Förhoppningsvis kan jag somna snabbt i alla fall eftersom att det bara blev fem timmar i natt.

Måste förresten se till att gå och sova i vettig tid framöver. Richard hade gott inflytande på mig där. Innan vi träffades kunde jag sitta uppe till 01 eller ibland 03, trots jobb tidigt morgonen efter. Vansinne. Det mår ingen bra av! Jag vill verkligen leva sunt – träna ofta, äta bra, sova mycket. All that.

Vilken tur att jag har bloggen nu. God natt.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar