Strålning i Japan?

22 March 2011 00:44

Okej, jag lyckades inte gå och lägga mig. Istället väntade jag uppe tills Richard vaknade och kom online på Skype. Och så började jag söka information om hur det faktiskt står till med strålningsrisken i Japan.

När man läser detta så känns det inte riktigt lika livsfarligt att åka till Japan. Men samtidigt avråder svenska Utrikesdepartementet och en massa andra länder (bl.a Storbritannien) från att åka dit. Läget är ju instabilt, man vet inte om det kommer fler efterskalv, vad som kommer hända med kärnkraftverken osv. What to do, what to do… OK. Sova!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar