Strålning i Japan?

22 March 2011 00:44

Okej, jag lyckades inte gå och lägga mig. Istället väntade jag uppe tills Richard vaknade och kom online på Skype. Och så började jag söka information om hur det faktiskt står till med strålningsrisken i Japan.

När man läser detta så känns det inte riktigt lika livsfarligt att åka till Japan. Men samtidigt avråder svenska Utrikesdepartementet och en massa andra länder (bl.a Storbritannien) från att åka dit. Läget är ju instabilt, man vet inte om det kommer fler efterskalv, vad som kommer hända med kärnkraftverken osv. What to do, what to do… OK. Sova!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar