Body Combat at home

Body Combat at home

Idag har det ösregnat stora delar av dagen, så jag har hållit mig inomhus. Ganska mysigt att dricka kaffe, titta på Gossip Girl och slösurfa. Men så kände jag hur det kröp lite i benen. Gymmet som finns här har tyvärr stängt en stund mitt på dagen. Men då bestämde jag mig för att köra ett body combat-pass på egen hand istället! Jag har nämligen laddat ner instruktionsvideon för release 47 (som jag tränat under våren), så jag körde igång den på laptopen ute i vardagsrummet. Med aircon på och fyra instruktörer som skrek i videon gick det ganska bra! Fast.. det var förstås inte lika roligt som ett riktigt pass.. Så jag slutade lite innan passet egentligen var slut. Oh well, lite träning blev det i alla fall!

Nä, nu måste jag duscha och göra mig fin, ska in till stan och träffa Richard för restaurangbesök denna fredag kväll!

110513-001

110513-002

2 thoughts on “Body Combat at home

  1. Jag har precis hittat din blogg och den blev direkt en favorit! :) Hur länge ska du vara i Kina? Verkar jättekul och spännande.

  2. Hej Maria!
    Jag ska vara i Kina tills i slutet av juni :) På vägen hem ska det nog bli lite sightseeing i Peking och förhoppningsvis även ett par dagar i Moskva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *