Minifest igår

Minifest igår

Igår blev det lite fest här. Vega med vän och Nina med sällskap kom hit. Det var mycket trevligt, men jag blev trött rätt “tidigt”, igen. Jag får väl skylla mig själv lite, de senaste två nätterna har jag bara sovit 5,5 timmar. Men så blir det ju också ofta så att folk kommer sent när det är sommar och det är ljust ute länge. Inte förrän strax efter 22 kom folket hit, och när jag helt enkelt avbröt festen kl 02:30 var jag zombietrött.. Blä. Jag föredrar fester från typ 19 till 01. Ja, jag vet, jag blir mer tant för varje dag! :) Men jag vill inte sova bort hela dagen efteråt och vända på dygnet. Och så tycker jag inte att det är schysst mot grannarna heller. Hehe, nä, det är inte så mycket roll ‘n’ roll i mig…

Oh well. Jag har inget emot att vara lite tråkig och tantig. I kind of like it, actually :)

20110716-125630.jpg

20110716-125640.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *