Förfest!

Förfest!

Lördag kväll och förfest här! Jag och Richard lyssnar på musik och dricker lite hemma i lägenheten just nu. Richard hittade svensk Kopparbergs cider i spritaffären, yey :) Vi ska snart bege oss ut på stan, antingen joinar vi några från hostelet som vi bodde på innan eller så går vi till någon pub eller klubb som ser rolig ut. Får se vad det blir!

Hoppas att ni har det bra där hemma i Sverige! Kulturnatt i Lund ikväll va? :)

110917-001

110917-004

110917-003

2 thoughts on “Förfest!

  1. Reb & Rich!
    Jepp, Kulturnatt här! Gu & Gö lyssnade på föredrag på SDS, tittade runt lite i centrum och gick sedan till Botan där två kvinnor sjöng duett — lugna, ljuva sånger. Brinnande marshaller all over the place. Åt där på parkbänk liten medhavd matsäck inkl vin. Mötte Gabriel. Cyklade sedan hem. I morgon söndag far far till Gbg (Ava hälsar), hemma igen fredag kväll. Sen ledig 3 veckor. Gu på silversmide fre kväll, idag samt i morgon.
    Kopparberg upp-och-ned! Hur KAN ni!?

  2. Det låter som att ni hade det trevligt :) Saknar Malmö och Lund och framför allt ER! Hoppas att du får en trevlig vecka i Göteborg. Fast Ava bor väl inte där?!

    Hälsa hem! Nu måste jag sova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *