Utomhusgym

Utomhusgym

Finns det utomhusgym i Sverige? Det enda jag har sett vad jag kan minnas är ställningar på lekplatser där man kan göra pull-ups. Både här i Sydney och i Guangzhou i Kina har jag sett utomhusgym med flera olika träningsredskap, som crosstrainer, olika ställningar för att träna armar, ben, mage osv.

Kanske är det lite mer användbart här förstås, där det oftare är varmt. Men det hade faktiskt varit riktigt trevligt om det fanns något liknande på Ribersborgsstranden i Malmö, så att man kunde stå och träna med havet som utsikt!

120113-001

110521-027

3 thoughts on “Utomhusgym

  1. Paula: Hah! Vad roligt, visste inte att det redan fanns. Tyvärr ligger Beijers park helt på andra sidan stan för mig. Men när jag kommer hem till Malmö ska jag se om det inte går att tjata till sig ett utegym på Ribban också :)

    Eva: Kul att de har utomhusgym i Aten! Fast lite lustigt med öppettider, man borde ju få träna mitt i natten om man nu vill det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *