Mina hemsidor uppe igen

21 March 2013 07:23

God morgon!

Alla mina webbsajter har varit nere nu under natten. Ack och ve! Men mitt webbhotell verkar ha löst problemet nu, tur. Det var ju lite dålig timing att de låg nere precis när jag var med i radio P4 Örebro :) Jag ska lägga upp klippet här så snart det går. Jag var lite morgontrött eftersom att Sveriges Radio ringde redan 06:40, men men, det det lät förhoppningsvis bra ändå. Vad jag gillade mest med denna intervju var att de presenterade mig som bloggare och projektledare. Bra! Jag är ju inte bara “bloggare”, utan en hårt arbetande kvinna :)

Mix Megapols “Äntligen Morgon” la upp länken till www.swedishmannequins.com två gånger på sin Facebooksida, det tackar jag för. Fast de stavade också fel på mitt efternamn båda gångerna, oh well.

mix-megapol-antligen-morgon

Kategori: Skyltdockorna

Tags: , , , , , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar