Fredag! Och en bra artikel om mig :)

22 March 2013 20:44

Åh, så skönt med fredag och helg!

Vill faktiskt tipsa lite extra om denna artikel som The Local publicerade igår kväll om mig och skyltdockorna. Blev intervjuad (på engelska) av trevliga journalisten David och jag gillar verkligen resultatet. Bra fokus! Fick med att jag lagt upp sajten SwedishMannequins.com också och att jag vill hålla igång debatten där. Bra att artikeln inte bara handlar “ett foto som blev uppmärksammat”. I like!

20130323-115528.jpg

Kategori: Skyltdockorna

Tags: , , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar