Levande skyltdockor

22 March 2013 00:25

Jag fick ett mail om att Åhléns skulle ha ett event/kundkväll i butiken i Malmö idag. Jag var ändå i krokarna (på banken och tog ut en postväxel för stugköpet!) så jag tittade in en stund. Det var bra timing, för en modevisning började precis. Elever från Jörgen Kock och Frans Suells-gymnasiet modellade. Jättefint hår och smink hade de fixat. Fast jag var inte överförtjust i så många av kläderna faktiskt.

Efter visningen pratade jag med butikschefen (hon som också var med i Sydnytt) om skyltdockorna. Och om vilka som tillverkar dem. Fick höra att nbc news (!) varit i butiken idag och filmat dockorna, det skulle sändas i USA på måndag eller nåt. Galet. Jag tog några nya skyltdockebilder med iPhonen också. Om jag hinner imorgon ska jag berätta mer och lägga upp foton på både skyltdockor och modevisning. Men ska ju hinna jobba, köpa sommarstuga och åka till Brantevik också!

Och jag har ju inte lagt upp radioklippen än heller. Men äsch, ni vet ungefär vad jag har att säga ändå :) Ärligt talat så börjar jag bli lite trött på att stå i centrum. Haha. Eller så är jag bara trött, har försökt fixa med den jäkla sajten så att det ska gå att kommentera på alla sidor och jag tänkte även lägga till ett riktigt fotogalleri. Har inte gått jättebra, suck, blev alldeles trött på HTML, CSS och PHP. Grrr!

Jag har bara varit “känd” i typ 6 dagar och redan känner jag lite att åh, vad jobbigt att inte få vara en privat, hemlig bloggare på Becka.nu längre. Haha! Det är ju helt kört nu. Och vårt unika efternamn kommer för alltid vara dokumenterat på Internet. Jag kan ju alltid ta ner mina sajter/domäner precis när jag vill. Lite värre är det med nyhetsartiklarna.

Hur som helst. Måste sova. Men här står iaf tre fina uppsminkade tjejer som levande skyltdockor!

20130322-015505.jpg

Kategori: Mode och shopping,Skyltdockorna

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar