Rebecka på tysk radio!

22 March 2013 08:35

God morgon,

Här är jag med i tysk radio, Die Radio Wissen. Hela klippet är väldigt tyskt så jag förstår inte allt, haha, men det är rätt kul att höra. Fast jag pratar engelska förstås. Och jag är inte dubbad, jag var nästan lite rädd för det :) Här finns klippet; Die kurvigen Schaufensterpuppen – ein virales Märchen. Jag rekommenderar att du laddar ner Mp3-filen och börja lyssna ungeför vid klockslag 04:00. Haha, jag låter ju lite tramsig när hon frågar om vad min familj och vänner tycker! För det känns ju absurt när någon frågar hur det känns att vara så “känd” :) Men men.

Ska se om jag kan embedda det här på sajten.. Men måste till jobbet nu!

Kategori: Skyltdockorna

Tags: , , , ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Gö  |  22 March 2013 at 09:59

    Du vinklar rätt, både vad gäller innehåll och attityd!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar