Rebecka på tysk radio!

22 March 2013 08:35

God morgon,

Här är jag med i tysk radio, Die Radio Wissen. Hela klippet är väldigt tyskt så jag förstår inte allt, haha, men det är rätt kul att höra. Fast jag pratar engelska förstås. Och jag är inte dubbad, jag var nästan lite rädd för det :) Här finns klippet; Die kurvigen Schaufensterpuppen – ein virales Märchen. Jag rekommenderar att du laddar ner Mp3-filen och börja lyssna ungeför vid klockslag 04:00. Haha, jag låter ju lite tramsig när hon frågar om vad min familj och vänner tycker! För det känns ju absurt när någon frågar hur det känns att vara så “känd” :) Men men.

Ska se om jag kan embedda det här på sajten.. Men måste till jobbet nu!

Kategori: Skyltdockorna

Tags: , , , ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Gö  |  22 March 2013 at 09:59

    Du vinklar rätt, både vad gäller innehåll och attityd!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar