Mer om uppmärksamheten kring skyltdockorna

28 March 2013 00:58

God kväll!

Idag har jag sett att skyltdockorna är med i amerikanska TODAY show från NBC News. Grymt! :) De var nämligen och filmade hos Åhléns i Malmö förra veckan. Och nu har de också uppdaterat sin ursprungliga artikel med en massa länkar till mig (grymt att de också skriver att jag är “project manager for a communications agency” och inte bara bloggare!). Det har börjat trillat in lite fler kommentarer och “stories” från SwedishMannequins.com. Kul! Jag fortsätter att spendera för mycket tid med sajten och för lite tid med att sova. Oh well. Snart påskledigt!

Jag har nu också fått radioklippet från Mix Megapol som jag var med i förra veckan. Det kan man lyssna på genom att ladda ner här. Jag låter inte så dum va? Vi får väl se hur snart jag sitter i Oprah Winfrey’s soffa, haha!

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Kategori: Skyltdockorna

Tags: , , , , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar