Vill beställa skinn på näsan

28 August 2013 23:26

Jobbar övertid och stressar ihjäl mig och hinner inte med livet. Ja ni fattar. Som vanligt för mig i min vardag i reklam/webb/IT-branschen.

Har iaf idag skrivit under och skickat två copyright-kontrakt, för att ge rättigheter att använda skyltdockebilden. Ska bli kul att se när fotot är tryckt i en lärobok :)

I övrigt inte mycket att säga. Jobbade till kl 23 på kontoret igår. Försöker alltså också jobba på det här med att bli mer nöjd, inte ställa så höga krav på mig själv, sätta gränser, gå hem i tid etc. Gör ev. pyttesmå framsteg men trillar ändå dit om och om igen. Men man lär sig väl den hårda vägen. Kan man inte beställa skinn på näsan?

Kategori: Karriär och jobb,Skyltdockorna

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar