Magen vecka 8 vs. vecka 28

14 April 2014 20:46

Ja, det händer ju grejer på 20 veckor alltså. Helt klart. Och för er som inte pratar veckor: månad 2 vs. månad 6.

Lite utelämnande foton men vafan det är ju så spännande det här hur kroppen ändras under en graviditet. Midjan har försvunnit lite som sagt, men i övrigt är det iaf mest magen som växt. Ben och armar har fortfarande ungefär samma storlek. Men jag har väldigt svårt att föreställa mig hur jag kommer se ut och känna mig om typ 10 veckor till, i vecka 38.. När man googlar så hittar man ju bilder på helt enooooorma magar. Det är ju komiskt, och helt overkligt, att magen kan bli så stor. Haha!

140414-001-gravid-v8-v28

Kategori: Min första graviditet

Tags: ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Becka.nu » Magen ve&hellip  |  27 May 2014 at 20:12

    […] när jag tittar tillbaka på t.ex vecka 28, vecka 23 eller vecka 19, så känns ju magen jätteliten då och jättestor nu. Men värre ska det […]

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar