Smultronslit

18 May 2014 09:24

Igår körde jag ut till stugan, det var ju helt fantastiskt sommarväder! På vägen köpte jag fyra säckar plantjord till. Så nu tror jag att jag har så det räcker för trädgården!

Sedan slet jag i flera timmar med att plocka upp smultronplantor från gången mellan två grönsaksland. Man tror att det ska gå snabbt, men nej, man måste ju försiktigt ta upp plantorna så att inte rötterna skadas och separera dem från varandra och gräs/ogräs som växt in emellan. Gah! Har sjuuuuukt mycket smultronplantor. Tänker att jag ska plantera dem allihop på framsidan, mot staketet, där de borde få hyfsat med sol. Bort ska de i alla fall från grönsakslandet. Det var fullt av gråsuggor, sniglar och spindlar där de växte nu. Det ska rensas upp och läggas täckbark där. Snaaaart kan jag väl börja odla på riktigt… Just nu står det bara en ensam gräslök i landet och väntar på sällskap :)

20140518-092216.jpg

20140518-092237.jpg

20140518-092254.jpg

20140518-092311.jpg

Kategori: Stugan,Trädgård och växter

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar