Dejt på balkongen

24 May 2014 22:13

Kameran fungerar fortfarande! Inte skärmen, den är helt sönder, men det blir bilder när man fotar iaf :)

Såhär fint hade vi det på balkongen igår. Lite otur med vädret dock, vi hade tänkt sitta på filt nere vid havet, men när vi var på väg till Hemköp för att köpa charkuterier och godsaker insåg vi att solen försvunnit och att det dragt in en massa moln och regnet hängde i luften. Så vi bestämde oss för att cykla hem igen, med kylväska och filtar och allt, och ha picknicken på balkongen istället :) Det blev jättemysigt! Alkoholfritt bubbel och massor god mat (som inte riktigt syns på min testbild som jag tog på Richard för att se om kameran överhuvudtaget fungerade). Vi köpte rostbiff, ölkorv, kycklingspett, hoummus, en fin salladsblandning med couscous, edamamebönor, soltorkade tomater med mera. 2 liter svenska underbart goda jordgubbar och apelsinchoklad. MUMS!

Vi satt ute tills det började skymma och pratade om nya livet med Skorpan, våra jobb och annat spännande. Bra att ha en liten dejt då och då :) Särskilt innan det är dags för bebis som kommer ta upp all tid.

140523-001

140523-002

140523-003

140523-004
Haha! Ja, jag har något här i magen..

140523-005b

Kategori: Kärlek

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar