Planterat smultron och lavendel

25 May 2014 23:09

Idag färdigställde jag rabatten framför staketet och planterade jättemånga smultron! De såg lite ledsna och hängiga ut efteråt men jag hoppas att de tar sig. De fick även lite gödsel och det borde väl göra susen.

Idag planterade jag också ner lavendel-bollen som jag fått i present samt de tre nya lavendelkrukorna jag köpte för några veckor sen. Jag tänkte egentligen plantera dem runt brunnslocket, men de gamla lavendelplantorna runt brunnen verkar ju faktiskt ha tagit sig lite bättre nu! Kommer inte bli jättemycket blommor i år men förhoppningsvis ser de gladare och friskare ut nästa år istället :)

En underbar dag i stugan har det varit. Richard har klippt hela gräsmattan så nu är det välvårdat och jättefint. Vi har också fått lite mer i ordning bakom skjulet och planket med stenplattor som flyttades från gången bakom grönsakslandet. Sakta men säkert blir det lite lite finare i stugan för varje gång vi är där och pysslar :)

Hoppas nu på fint väder i slutet av nästa vecka. Det är ju Kristi himmelfärdsdag och jag är ledig på fredag, så det blir fyra hela dagar i sträck, åh så skönt! Då jäklar ska jag plantera!! :)

20140525-230606-83166631.jpg

20140525-230608-83168172.jpg

20140525-230610-83170017.jpg

Kategori: Stugan,Trädgård och växter

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar