Bråkig bebis i magen

26 May 2014 03:56

Dags för ett nattligt inlägg med lite graviditetsgnäll. Jag vet inte om det bara är en slump eller om det är en reaktion på gårdagens trädgårdsaktiviteter eller den sena och ganska stora middagen.. Men inatt har jag inte mått helt prima. Vaknade 02:30 och hade ett jättejobbigt tryck i halsen, ungefär som att man vill kräkas eller behöver rapa jättemycket. Det blir även svårt att andas emellanåt, så det är ytterst obehagligt. Gissar att det är trångt i magen nu och Skorpan ligger och trycker på fel ställen.

Sen var jag dessutom varm och svullen, det var jätteinstängt i sovrummet. Gick ut på balkongen en stund, drack vatten i köket, kissade etc. Men så fort jag la mig igen kom trycket i halsen, usch. Det slutade med att jag gick in i badrummet och kräktes upp hela middagen :( Huhu. Nu efteråt så känns det bättre i kroppen, men istället kurrar magen och Skorpan är verkligen vaken. Bökar runt, buffar och har sig. Vid vissa tillfällen är det riktigt jobbigt, en hård kroppsdel sticker ut magen åt ett håll så att det stramar och drar. Jäkla unge alltså! Dags att sluta bråka så att jag kan få lite skönhetssömn!!

Ska till Köpenhamn imorgonbitti, så behöver gå upp extra tidigt. Ack och ve, kommer inte att vara pigg. Oh well, bara att vänja sig antar jag :)

Kategori: Min första graviditet

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar