Intressanta gravidnätter..

27 May 2014 07:03

Jahaja. Vaknade kl 04:30 och kunde inte somna om efter det. Högljudda fiskmåsar och ljust i rummet. Vår rullgardin gör inte riktigt sitt jobb. Så nu äter jag frukost och drar nog till jobbet tidigt.

Slapp dock jobbig känsla i bröstet och kräkande i natt! Skönt. Kanske har nåt att göra med att jag käkade en Gaviscon tuggtablett mot halsbränna precis innan jag somnade. Fantastiskt om det hjälper :)

Nåja, ska inte gravidklaga, det kunde varit värre! Lite svårare nu att prestera på jobb dock, jag har ett projekt som lanseras denna vecka och sen har jag två helt nya projekt att scope:a/estimera/planera tills ny projektledare är tillsatt. Inte helt optimalt, hade en jävlig dag igår faktiskt. Var ju i Köpenhamn både i fredags eftermiddag och igår på förmiddagen och sen möte direkt kl 13 precis när jag kommit med tåget, hann inte ens käka lunch. Inte så kul att kasta i sig tre smörgåsar och jobba 08-18 när man är höggravid faktiskt.

Idag får det bli en lugnare dag. Har bestämt mig för att inte åka till Köpenhamn idag igen trots att det varit bra att vara med på mötet. Det är bara jag som kan sätta mina egna gränser. Klockan är 07 nu så kanske kan jag lämna kontoret runt 15:30 eller iaf 16. Det är ändå dags att börja träna på tidiga morgnar och tidiga eftermiddagar inför nya livet med Skorpan! :) Men jag fattar fan inte hur folk med småbarn som har ett vanligt jobb lyckas jobba 8h per dag och prestera? Det gör de kanske inte.

Okej, dags för smink.

20140527-070229-25349119.jpg

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar