Lite shopping

27 May 2014 21:48

Jag väntar på ett paket från H&M med lite reashopping. Det är så farligt enkelt att nätshoppa ibland. Man bara ligger och slösurfar i mobilen och klickar plötsligt hem lite saker, ooops :) Men denna beställning grävde förstås inget stort hål i plånboken, klänningarna kostade ca 100 kr styck. Som hittat. Gör inte så mycket om de i sedvanlig H&M-kvalitet håller en vecka då, haha. Okej, nu vill jag inte bara promota “slit och släng”, men det är ibland rätt skönt att budgetshoppa något för säsongen.

Alla är tänkta post-graviditet, och de två omlottklänningarna kanske funkar när jag ammar (om jag kan amma, det ska man ju inte ta för givet). Vet inte om jag var dum som tog storlek S istället för M, magen kommer ju vara kvar ett tag efter förlossningen. Men jag tänker att det är stretch så det borde gå. Har ju S i nästan alla kläder fortfarande som jag har på mig nu med magen, de blir bara lite utstretchade och kortare. Leopardvarianten är nog inte riktigt “Rebecka”, men vad tusan. Får testa! Den rosa-svarta och spetsklänningen lär båda sitta bäst när tjockismagen är borttränad igen, haha. Men kunde inte låta bli. De får bli som lite motivation att komma iform!

Om de nu passar. Jag tycker att jag skickar tillbaka hälften av mina beställningar från H&M online. Riktiga provrum är inte att förkasta.

140527-003

140527-004

Kategori: Mode och shopping

Tags: , ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Becka.nu » Richards&hellip  |  12 June 2014 at 22:27

    […] var så fint ljus! Och ja, den nya klänningen (i storlek Small!) tänkte jag ju ha post-graviditet men jag fick tusan på mig den nu. Tacka vet […]

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar