Kristi himmelfärdsdag i stugan

30 May 2014 11:54

God dag!
Oj, det blev det visst inget bloggande varken i onsdags eller igår. I förrgår hade jag en väldigt hektisk dag på jobbet och jag kom inte hem förrän 18:40..! Efter maten kom Richards mamma och ena bror på ett litet besök, drack kaffe och fick hjälp med dator. Sen pratade jag i telefon med min ena bror och plötsligt var det sovdags.. Dagarna och veckorna går så fort nu. Bara 6 veckor tills Skorpan kanske behagar titta ut, helt tokigt.

Hur som helst, igår var det ju helgdag och vi var ute i stugan. Varken jag eller Richard var väl sådär supermotiverade att ta tag i något stort, men det blev lite småpyssel här och där :) Jag rensade mest ogräs. Mellan stenplattor, under syrenbuske, under hallonbuskar. Vid den stenlagda plätten där fläkten till luftvärmepumpen står tänkte jag försöka hitta något bra bord. Så länge ställde jag ett balkongbord där, men jag hade helst velat ha som ett smalt fällbord som skyler fläkten. Kanske några krukor med blommor. Tänker att det kan vara en mysig plats för en kopp kaffe i morgonsolen :) Ställde dit två krukor med jordgubbsplantor så länge, även om de inte direkt är fulla med blommor..

Richard klippte gräset igen, rensade ogräs, grävde bort rötter runt trädgårdslandet (jäkla Kirskål!), samt tog bort de stödpinnar som stått runt landet. Det blir mer avskalat nu, lättare att komma åt att klippa häcken osv. Så ja. Det blir lite finare och mer organiserat hela tiden! :)

20140530-115008-42608431.jpg

20140530-115011-42611141.jpg

20140530-115013-42613552.jpg

Kategori: Stugan,Trädgård och växter

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar