Gjort riktigt fint i trädgårdslandet

5 June 2014 00:54

Något som jag glömt visa är hur fint vi gjorde i och runt trädgårdslandet i söndags. Äntligen grävde vi upp ordentligt, körde bort massor gammal jord, rev bort rötter från kirskål, la ner tjock papp runt om och sedan täckbark. Detta ska förhoppningsvis skydda både mot ogräs och lite mot sniglar! Och så blir det himla fint och välordnat.

I en av “rutorna” hann jag lägga tidningspapper, hälla på massor ny jord och gödsel, och sen plantera! Eller snarare så frön. Jag sådde gräslök, rädisor, isbergssallad, ruccolasallad, plocksallad och huvudsallad, samt en rad med buskbönor. Ska bli så roligt att se vad som kommer upp, om det klarar sig från att bli uppätet osv..

Snart ska jag köpa mer jord och så morötter, rödbetor, palsternackor och lök. Så roligt!

20140605-004613-2773966.jpg

20140605-004727-2847765.jpg

20140605-005215-3135778.jpg

Kategori: Stugan,Trädgård och växter

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar