Fika med familjen

28 September 2014 11:26

I fredags var jag i Lund med Samuel och fikade med mamma, pappa och min ena bror. Alltid så trevligt! Samuel hade först på sig en jättesöt aprikos-färgad body från NoaNoa med lite spets som jag fått av mamma :) Han var söt som tusan! Fast sen kräktes han ner den och då fick det bli blågrårandigt. Med stor haklapp på eftersom att han gärna dreglar eller småkräker lite när han sitter i babyskyddet i bilen :)

Vi käkade lunch och åt goda kanelsnäckor. Sen fick jag ytterligare några saker med mig hem, mamma rensar ju som sagt ut massor saker så jag fick med lite linnedukar som jag ska ha i stugan, en regnkappa, varma vantar, några fina skålar samt en del barnböcker som är mina som jag hade som barn. Roligt! Men nu måste vi nog snart köpa ett stort hus för hur ska jag få plats med allt..

Jag var förresten avis på de lyckade odlingarna hemma, t.ex en stor planta med massor chilifrukt och en med en enorm orange paprika. Jag som typ misslyckats totalt med odlingarna i stugan denna sommar p.g.a mördarsniglar.. Jag ska visa den deprimerande skörden snart. Oh well. Nästa år ska jag nog satsa på blommor i stugan och inte så mycket på grönsaker, kanske några enstaka plantor som jag sköter om ordentligt och inte 20 stycken liksom. Jaja. Man lär sig.

140928-004Jag, Gabriel och Samuel!

140928-005Spetsbody! :)

140928-007Mumsiga bullar och fint chiliträd.

140928-006Mamma och Samuel, med stooor haklapp inför bilfärden hem.

Kategori: Familj och släkt,Samuel 3-4 månader

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar