Solig höstdag i bokskogen

28 September 2014 16:18

Igår var vi ute i bokskogen vid Torup. Vi promenerade runt slottet och på fina stigar i det vackra vädret. Det var så perfekt väder, varmt i luften men ändå lite friskt och höstigt. Fortfarande rätt grönt, men björkarna har börjat gulna.

Vid ett par bänkar stannade vi och fikade på medhavda smörgåsar, kall chokladdryck och småkakor. Så myyysigt! Sedan ammade jag Samuel i baksätet på bilen innan vi körde vidare mot stugan :)

140928-010

140928-011

140928-012

140928-013

140928-014

140928-015

Kategori: Kärlek,Samuel 3-4 månader

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar