Färgglad uggle-body

29 September 2014 10:35

Nu är alla kläder i storlek 56 för små och jag får packa ner allt tills det är dags för nästa bebis. Denna söta, färgglada body med ugglor, rävar, ekorrar och andra roliga djur passar inte längre, buhu! Det är synd att den är lite urtvättad (jag köpte den på loppis) för den är så söt. Vill ha mer såna här glada kläder! Jag köpte från början rätt så ljusa, neutrala kläder.. Mycket vitt, beige, randigt. Nu känner jag att jag borde satsa mer på färg! Starka, glada färger vill jag ha! Just nu tycker jag att det inte finns varken hos Lindex, Kappahl, Åhléns eller H&M. Har tittat lite i andra butiker som Maxomorra, Snoozy och såklart Polarn och Pyret, som har lite mer färgglatt. Men dels så kostar det förstås nästan det dubbla per plagg, men dessutom så är nästan inga av kläderna omlottsydda. Jag gillar verkligen inte att dra saker över huvudet på Samuel! Det blir bättre ju äldre han blir, men ändå. Bodyn nedan är inte omlottsydd den heller, men men.. Det verkar som att de roligaste plaggen har en liten vanlig halsringning med knappar. Kanske borde börja sy egna omlottbodies och sälja, lär ju finnas en marknad för det?! :)

Well.. om man hade haft tid till det ;)

140928-001

140928-002

140928-003

Kategori: Samuel 3-4 månader

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar