Trappor – nej tack

29 September 2014 20:41

Det är inte förrän man har barnvagn med bebis i som man inser hur många butiker i stan som har typ tre trappsteg upp till dörren. Och att man helst undviker dem. Typ hejdå Telenor, Tele 2 och Tre, jag orkar inte ta mig in i er affär för att kolla på en iPhone 6. Hej Telia utan tröskel.

Tyvärr var batteriet dött på båda deras exemplar så jag kunde inte klämma så mycket på den ändå. Men utseendemässigt blir det nog en space gray, inte guld i alla fall…

Well, dagens depp är borta och jag är nöjd med att jag kom ut på en timmes promenad i kvällssolen. Jag gick genom Slottsparken, genom kyrkogården fram till Gustav Adolfs torg, upp mot Davidshallstorg och tillbaka hem :)

För övrigt, hoppas att iPhone 6-kameran på framsidan är bättre än den usla på min iPhone 4 som ger suddiga pixliga foton!

IMG_7320.JPG

IMG_7321.JPG

Kategori: Min vardag

Tags:

3 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. Peter  |  30 September 2014 at 19:31

    Tågutflykt till Emporia och Apple Store?

  • 2. Becka  |  30 September 2014 at 20:09

    Har precis beställt en space grey 64 gb genom jobbet :)

  • 3. Peter  |  1 October 2014 at 20:29

    Ni har ju sånt bra avtal med telefonerna.

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar