1 ton kök levererat!

1 February 2015 19:49

Hurra! Idag fick vi hela det nya IKEA-köket levererat till nya lägenheten. Richard hjälpte två män att bära in det. Totalt strax över 1 ton! Oj oj oj. Många platta paket och så ett par stora för kyl, frys, diskmaskin, micro.. :)

Under tiden hade jag Samuel i bärsele på magen och vi kikade på gamla köket, inspekterade alla golv osv. Jag tog lite bilder. Så här ser originalköket från 1962 ut:

(null)

(null)

(null)

Det ser ganska fint ut såhär på utsidan, men insidan är inte lika fin.. Jag ska visa! Men först ett avsnitt av tv-serien Fargo, lillskrutten har precis somnat och jag och Richard är bänkade i soffan med lite snask :)

Kategori: Inredning och bostad,Renovering

Tags: ,

2 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. hans eriksson  |  31 October 2017 at 09:28

    Ångrar Ni så här efteråt att Ni rivit ut ett så fint originalkök?

  • 2. Becka  |  1 November 2017 at 22:17

    Nej :)

    Nu bor vi förvisso inte kvar, men det var fantastiskt skönt att få ett helt nytt och fräscht kök. Jag gillar gammal stil men detta köket var extremt sunkigt, diskbänken var i knähöjd, vattenledningarna genom väggen osv.

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar