Kungsloppis i Rörsjöstan

23 May 2015 15:13

Hallå! 

Idag har jag varit på en massa loppisar runt Kungsgatan i Rörsjöstan. Det var typ 19 gårdsloppisar. Jag har köpt hur mycket barngrejer som helst för 5-10 kronor styck! :) 

Det blev ett flertal jättefina leksaker i trä samt EN i plast. Ett gäng bodies i storlek 80 (det är bra att ha många att byta mellan!) och sen en stor pussellekmatta i sån där skumgummi. Jag och Richard har tidigare pratat om att köpa en sådan för att skydda våra nyslipade golv från hårda träklossar, och nu fick vi en som ser nästan oanvänd ut för 20 kr! Grymt :) Det var dessutom alfabetet i pastellfärger, vilket jag verkligen föredrar framför t.ex bilbanor eller liknande. Pusselmattan förstör visserligen lite av harmonin som våra andra två mattor gav rummet (den runda blå och fyrkantiga gröna).. Men pusslet är ju lätt att plocka undan, och smidig att ta in i vardagsrummet för att leka på om jag får massor bebisbesök!

Just nu sitter jag fast i soffan med sovande bebis, men jag ska fota fler fynd och visa snart :)

  Vackra Pauli-kyrkan med blänkande tinnar och torn!

  Alfabets-pussel-lekmatta! :)

  Färgglad och kul att leka med, tyckte Samuel.

Kategori: Malmö,Samuel 11-12 månader

Tags: , , , ,

4 kommentarer Lämna en kommentar

 • 1. Lotta  |  28 March 2016 at 20:49

  Hej. En chansning här, har letat länge efter en stor Pusselmatta men inte hittat nåt bra. Tänkte kolla med dig om du är intresserad av att sälja din om du inte använder den längre?

  Mvh
  Charlotte

 • 2. Becka  |  28 March 2016 at 21:38

  Hej! Den används tyvärr flitigt fortfarande tack vare alla tunga träleksaker vi äger :) Hoppas du hittar en på loppis snart – nu drar ju Folkets Parks barnloppis igång till helgen!

 • 3. malin  |  8 September 2016 at 22:30

  Hej! Vart har ni köpt de fina golvpusslet?

 • 4. Mohammed  |  9 October 2017 at 23:42

  Hej! Vart har ni köpt de fina golvpusslet

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar