Sjukstuga

6 February 2017 22:57

Idag blev det en dag hemma med båda barnen. Natten var tuff och Isabella har snorat konstant idag. Samuel var jättevarm igår kväll och vaknade upp några gånger och gnällde, så det blev ingen förskola idag. Och jag själv har börjat få ont i halsen. Ugh. Bara Richard som inte fått sig en februaribacill ännu..! 

Samuel har dock varit pigg och sprungit runt och busat, lekt och grejat som vanligt. Så han är nog inte jättesjuk. Men jag däremot har känt mig väldigt trött och sliten, så vi har inte gjort många knop. Legat i soffan. Ätit lite blåbärssoppa och “brummapasta”. Jag provade att introducera filmen Frost men Samuel ville hellre se på “tut där”. Ja alltså seriöst, kolla “Svenska tåg” på Youtube, det är tåg som kör på räls genom Sverige. DET vill vår son hellre kolla på än tecknad film om två prinsessor med massor sång och dans?!

Well. Trist att bara vara inne och inte ha ork till något. Torka snoriga näsor, sprita händer, dricka te på ingefära, citron och honung. Men men. Nya tag imorgon. Hoppas att vi alla ska må bättre då!

Det är ju förresten februari, det går väl inte att undvika att bli sjuk när man har småbarn. Vi var väldigt förskonade förra året men då gick Samuel på den lilla, lilla uteförskolan på landet med totalt 22 barn i åldrarna 1-5. Den kommunala förskolan vi har nu har förvisso utepedagogisk profil och barnen sover ute, men det är ändå 14 barn i åldern 1-3 på avdelningen som är inomhus mycket. Och de samarbetar med småbarnsavdelningen intill och har ofta dörrarna öppna emellan så totalt är det ju närmre 30 barn under 3 som träffar varandra.. Jaja. Inte mycket att göra. Kan bli en spännande tid närmaste månaden. Men förkylningar är ju i alla fall “lättare” än kräksjuka och värre sjukdomar. 

Nu ska jag sova och hoppas innerligt att jag inte ska behöva gå upp och använda snorsug och trösta ledsen bebis stup i kvarten. Natti!

Kategori: Mammalivet,Syskonkärlek

Tags: ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. DRESSYRLIV  |  9 February 2017 at 22:12

    Men fyyyy!!! Krya på er!!!!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar