Chokelaaaa

10 February 2017 22:32

Idag har jag låtit som en kraxande kråka i målbrottet. Förkylningen har (som vanligt för mig) nu gått från slem till hosta och satt sig på stämbanden. Hes och harklig och sliten tjej här. MEN det betyder i alla fall att det går framåt! 

Jag har alltså varit väldigt klen idag med, så det var otroligt skönt att Richard kunde jobba hemifrån idag också och lämna och hämta Samuel på förskolan. Jag hade inte orkat gå utanför dörren, hade hostat ihjäl efter tio fotsteg.. puh. Har mest suttit i soffan idag och tittat på sötbebisen som kryper, står, gå-tränar och utforskar huset :)

Efter lunch drack jag och Richard kaffe och öppnade en superlyxig chokladask som han fått av jobbet. Så värt! Äta supersmarriga praliner som sjuk, hes och hostig. Säkert inte jättebra för infektionen med kaffe men jag behövde verkligen kaffe och finchokelaaaa idaaaa! :)

Sen gjorde vi hembakad pizza till middag (mums!) och när kidsen somnat blev det en söt high school-film som heter The Edge of Seventeen. Sådär småtragisk tonårig men ändå feel good! 

Nu dags att försöka sova utan tretusen hostattacker.. får se hur det går. Natti!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar