Byter barn

13 February 2017 07:36

Igår var jag ute och lekte i snön med Samuel i en och en halv timma medan Richard hade Isabella. Vi måste börja “byta barn” oftare, för hittills har jag nästan alltid haft Isabella (pga amning osv) men nu är hon ändå 9 månader, ammar inte lika ofta och äter framför allt ganska mycket riktig mat. Och hon är van att somna i selen med Richard också. Tror att det är bra för alla att byta lite mer! För Samuel också, att få tid med mig ensam och kanske dämpa “pappigheten” en aning. Richard får ju inte ens busa med Isabella utan att Samuel blir lite svartsjuk och säger “mamma beeebis” (=mamma ska ta Isabella).

Sen är det så himla skönt för mig att få göra något med Samuel UTAN bebis i släptåg. Under hösten var vi ju ute mycket på måndagar och fredagar när Samuel inte var på förskolan men då hade  jag ju alltid Isabella på magen och att bara lyfta upp Samuel i gunga var en pärs. Jag ser verkligen fram emot när Isabella kan krypa/gå runt ute och vi alla kan leka lite mer ihop!

Nu börjar förkylningen äntligen släppa, jag är lite hes men det går åt rätt håll. När alla är friska igen ska vi boka in fler roliga aktiviteter på helgerna för hela familjen. Som att åka in till Malmö museum och Akvariet, fika på Kommendanthuset osv.. :)Kategori: Mammalivet

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar