Kärlek

14 February 2017 23:05

Det är Alla Hjärtans Dag. Jag köpte rosor och choklad igår. Idag jobbade Richard hemma och vi firade då lite modest vid lunchtid med kaffe samt hjärtformad chokladask från Lindt, med riktigt mumsiga praliner. Mmmm. 

Vi är överens om att just nu är det helt ok att fokus inte ligger på oss två, den mesta energin går ju till barnen. De första åren vi var tillsammans firade vi ju oss VARJE månad. Vi har fortfarande en notis  i kalendern som påminner om “kärleksdagen” den 18e varje månad. Självklart ska vi inte glömma bort att börja fira oss som par mer igen, men just nu när vi är mitt i värsta småbarnslivet (och samtidigt ska vi hålla våra karriärer vid liv!) får vi ta det lite lugnt och släppa på prestationshetsen ;)

Har således helt glömt att dokumentera mig och mitt livs kärlek Richard idag… men nu har jag ju som tur är två kärlekar till, som jag kommer ihåg att fotografera ofta :)

Med kärlek från mig och lillskruttarna!

Kategori: Kärlek

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar