Sol & regn, i alla fall inte snö!

17 February 2017 11:30

Igår var det jättefint väder på morgonen innan det mulnade till. Isabella somnade i vagn (yey!) och efter att jag duschat och tvättat håret (halleluja!) så gick jag ut och satte mig i solen med en kopp kaffe. Hon vaknade strax efter, men lite D-vitamin hann jag nog plocka upp. Ååå vad jag längtar efter vååååååår!!!

Idag är det grått och regnigt och jag har promenerat till och från förskolan med dubbelvagnen eftersom att Richard har bilen. Bra med frisk luft och motion men jag kommer nog ta bilen någon vecka till eller två, för det är ganska ruggigt och så vill ju Isabella inte sitta i vagn om man inte leker clown hela tiden eller om hon får äta nåt.. så idag fick hon knapra på “majskrokar” hela vägen dit och hela vägen hem. Inte toppen för magen, inte nån näring och jätteklibbigt, men vafan… om det gör att hon inte gråtskriker så! Jag hoppas på bättre tider snart. 

Även idag somnade hon i vagn, inte på väg hem från förskolan utan senare, men det tog lång tid och hon var inte särskilt nöjd. Kanske håller hon på att ändra till bara ett sovpass om dagen? Känns så himla tidigt bara, hon är ju bara lite över 9 månader.. men igår sov hon lite över en timme mellan 10:20 och 11:30 och sen blev det inte förrän 17:30 då hon varit vaken 6 timmar i sträck?! Och inte optimalt med en powernap så nära kvällsnattningen. Men hon är ju inte en kopia av sin bror så hon kanske klarar längre vakentid på dagen och istället sover mer/bättre på natten?! Om det blir lika svårt att få henne att sova på eftermiddagen idag kanske jag provar att ha henne vaken längre på förmiddagen imorgon.. Hela tiden ändras det, detta bebislivet!

Kategori: Isabella 9-10 månader

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar