Trött på detta just nu

14 March 2017 22:48

Alltså jag älskar att ha barn. Men åååh vad det hade varit skönt att få en paus ibland och bara dra iväg på en solsemester typ. Ligga och steka i solstol med en bok i handen och en kall Cola. Det kommer ju inte hända den närmaste tiden, eftersom att jag inte vill lämna Isabella en enda natt. Men drömma kan man ju! Det är lite tröttsamma tider nu.

I fredags var ju Samuel sjuk, inte kul dag. Och natten till igår var hemsk, Isabella vaknade och behövde akut ny blöja redan vid midnatt och ville sen vara vaken i 2 timmar.. Efter två misslyckade försök att lägga ner efter att hon äntligen somnat på amningskudden så sittsov jag, i två och en halv timme… vaknade till fruktansvärt stel med glasögon fortfarande på mig. Urk.

Idag har Samuel varit på stökigt humör. Gråtskrikigt för småsaker, säger nej till allt, bara velat äta enstaka saker (Lingongrova med bara smör). Har dessutom påbörjat nudistkarriär, hans ädlare delar uppvisades fritt redan på parkeringen när vi kom från förskolan och sen har han sprungit runt som Kalle Anka med rumpan bar och hälsar ofta glatt “Heeeej!” till sin just nu käraste kroppsdel och visar stolt upp den för mig. Jag tröttnade när han efter pottabesök slängde sig ner halvnaken på långhårig matta och ålade runt.. “Näe, sluta nu! Om du ska pilla får du göra det på ditt rum i din säng!”. Det var inte populärt. Samuel verkar t.o.m starkt ogilla ordet “ensam”. Ack ack. Inte lätt att bemöta en utforskande 2,5-åring alltid.

Isabella har också haft en knäpp dag, sovit helt på andra tider än vanligt och varit extra gnällig. Nu är hon täppt i näsan och ligger bredvid mig och snörvlar i sömnen. Hon har vaknat till och gnällt och gråtit flera gånger ikväll. Puh. I morgon bitti ska Richard gå redan 05:30, och då är risken stor att Samuel vaknar så tidigt och vägrar somna om. Blir nog en spännande natt och morgon detta…

Tur att ungarna ändå är så söta iaf, så orkar man lite till… :)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar