Trädgårdsfix i solen 

15 March 2017 11:36

Ahhh. Morgonen ensam med barnen blev helt ok även om jag var vaken mellan 03-04 inatt och sen har sittsovit resten av natten.. klockan 06:00 kom Samuel intassande (med en potta i släptåg, haha, gullungen!). Alla fick kläder och frukost och förskolelämning gick bra :) 

Isabella somnade på vägen hem. Så då tog jag fram sekatören och trädgårdshandskarna och har rensat en rabatt medan Isabella sov! Så himla tillfredsställande. Tiden går så fort om man bara tömmer diskmaskin, fixar tvätt och dricker kaffe. Men att rensa ogräs och klippa ner förra årets perenner i en timme känns som en LÅNG stund och man ser resultat :) Efter att ha burit bebis i magen i 9 månader och sen 9 månader PÅ magen, så är det nu sååååå skönt att hon sover i vagn så att jag kan göra lite annat! Ahh :)

Sen har vi massor fina vårblommor i trädgården, blir ju alldeles lycklig :) Synd bara nu att vi inte har någon mjölk kvar… Kaffe med vispgrädde kanske?!
Titta vad fint vi har på framsidan:
Kategori: Trädgård och växter

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar