Några minuter av lugn

16 March 2017 23:11

Jag behöver verkligen en liten stund av lugn och ro och tysthet varje dag. I morse vid 07:20 tog Richard båda ungarna till Samuels rum en stund så att jag fick äta frukost ensam. Så himla skönt. Många morgnar känner jag knappt att frukosten smakar något för antingen ska Isabella matas med gröt samtidigt, Samuel vill ha nån smörgås/ett äpple/ett till glas mjölk osv osv, eller så leker båda på golvet och då måste jag ju ändå vara på helspänn för att se till att Isabella inte trillar/river ner blomkrukor/blir omkullvält av Samuel. 

Så. Väldigt gott att få lite lugn att äta min filtallrik och sedan en kopp lyxkaffe. Beundrade buketten med vackra krispiga rosa tulpaner och njöt.…men det komiska är att mitt i den här lugna stunden och min kaffe-selfie så kom Samuel ut med potta i högsta hugg och ropade “mamma! bajsa! tissa!”. Sen ångrade han sig och kom på att han ville ha pappa som sällskap så han pingvin-gick med byxorna vid fötterna tillbaka till sitt rum hårt hållandes i pottan. Hahaha. Jag fick med detta underbara vardagsögonblick i form av en suddig rumpa i min kaffe-selfie. Roliga unge!! 


(Sorry Samuel, jag lovar jag radera detta inlägg senare så att du slipper skämmas när du är stor nog att förstå att din mamma har en blogg. Men just nu är det ju guldkanten i livet att få skildra livet med barn såhär, som det är, inte alltid så glamouröst!).

Kategori: Mammalivet,Samuel 2-3 år

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar