Glitterjackan

18 March 2017 03:16

TIll nyårsafton köpte jag ju världens snyggaste paljettjacka i guld till Samuel. Då vågade han inte ta den på sig. Så den har legat och väntat (men är i storlek 98/104 så den borde passa något år till minst!). Men så härom kvällen kom den plötsligt på! Fest! :D 


(För övrigt, ja, jag bloggar kl 03:15… Isabella, som är lite täppt/snorig, vaknade och ammade och sen plötsligt hostkräktes hon rakt på mitt bröst. Så det var bara att gå ut och byta hennes pyjamas, byta mitt nattlinne, amningsbh osv och nu står jag och gungar med bärselen och lite sovmusik från babyvakten. På sistone har Isabella inte somnat om till amning när hon vaknat såhär så jag tog selen direkt. Hon har somnat nu dock så vi får väl se om det går att lägga ner henne… )

Kategori: Samuel 2-3 år

Tags: , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar